Sähkömiehen palvelut pääkaupunkiseudulla

Kaikki laitteen kytkemistä pistorasiaan vaativammat työt kuuluvat koulutetulle sähkömiehelle. Erilaiset asennukset, muutostyöt, huollot ja suunnittelutyöt ovat luvanvaraista, erikoisammattilaisten sähkötyötä.

Toteutamme Helsingistä käsin vaativatkin sähkötyöt uudis- ja saneerauskohteisiin esimerkiksi omakotitaloihin, rivitaloihin, liiketiloihin ja halleihin. Työskentelemme myös muissa kohteissa. Sähkömiehen palveluiden perustana on luotettavuus, laadukas työnjälki ja sovitussa aikataulussa pysyminen, joista kertoo myös korkea asiakastyytyväisyytemme. Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa tapauskohtaisesti hyvin kattavan avaimet käteen -sähköurakoinnin aina suunnittelusta toteutukseen.

Please help improve this article or section by expanding it.

Sähkötyöt ja sähköasennukset

Sähkötyöt, muutostyöt ja sähköasennukset kuuluvat aina koulutetulle ammattilaisille, jotta työn jälki on turvallista ja kestävää. Hoidamme joustavasti yksittäiset huollot, asennukset ja muutostyöt, sekä laajemmat kokonaisuudet. Asennamme myös räystäslämmitykset.

Lue lisää sähkötöistä

Sähköurakointi ja sähkösuunnittelu

Sähköurakointi voi sisältää esimerkiksi huoltotöitä, asennuksia, merkittäviä muutostöitä tai sähkösuunnittelua pieniin kohteisiin. Sähköjärjestelmien lisäksi asennamme myös tietoliikenneverkkoja.

Lue lisää sähköurakoinnista ja sähkösuunnittelusta

Valaistussuunnittelu ja valaistuksen uusiminen

Oikein mitoitettu, huolellisesti suunniteltu ja nykyaikaista tekniikkaa hyödyntämällä toteutettu valaistus lisää turvallisuutta, käyttömukavuutta ja myös suorituskykyä siellä, missä sitä tarvitaan. Toteutamme valaistuksen uusimisen kaikkiin eri kohteisiin ja tarjoamme valaistussuunnittelua yhteistyökmappaneiden avulla.

Lue lisää valaistussuunnittelusta ja valaistuksen uusimisesta

Fragrance pumps asennukset

Asennamme ilmalämpöpumpun sovittuna ajankohtana, toiveesi huomioiden. Ammattilaiselta ilmalämpöpumpun asennustyö käy nopeasti ja turvallisesti. Osaamme myös katsoa, ​​että pumpun sijoituspaikka mahdollistaa sen parhaan mahdollisen toiminn.

Lue lisää ilmalämpöpumpun asennuksesta