Sähkötyöt ja sähköasennukset

Sähkötyöt, muutostyöt ja sähköasennukset kuuluvat aina koulutetulle ammattilaisille, jotta työn jälki on turvallista ja kestävää. Työskentelemme pääsääntöisesti kotitalouksissa, taloyhtiöissä, liiketiloissa ja erilaisissa halleissa, mutta älä epäröi ottaa yhteyttä myös muiden kohteiden kanssa. Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa lähes kaikkien eri kiinteistöjen sähköasennukset ja sähkötyöt.

Sähkötyöt kotiin, liiketiloihin tai halliin täydellisenä pakettina

Kaikki sähköasennukset kuuluvat koulutetun sähköasentajan tehtäväksi. Erikoisammattilaisen suunnittelema ja toteuttama sähköasennus on turvallinen ja kaikkien säädösten mukainen, jolloin vähennetään esimerkiksi sähköpalon riskiä ja parannetaan käyttöturvallisuutta. Sähköasennukset vanhentuvat ja kuluvat käytössä, jolloin niiden käyttöturvallisuus laskee. Yleisimpiä sähkövian aiheuttajia ovat vanhuuttaan haurastunut tekniikka, laitteisiin ja virtalähteisiin kertyvä lika, pöly ja kostus tai mekaaninen vaurio, kuten pistorasian rikkoontuminen ja johdon vaurioituminen. Heti kun mikä tahansa sähköverkkoon kytketty laite, kytkin tai virtalähde käyttäytyy normaalisti poikkeavalla tavalla, kannattaa kutsua sähköasentaja paikalle tarkastamaan ja tarvittaessa huoltamaan sähköasennuksia.

Yleisimpiä sähköasennuksia ja muutostöitä ovat:

  • Pistorasioiden lisääminen
  • Valopisteiden lisääminen
  • Sähkökeskuksen tai sulakekaapin uudistaminen
  • Järjestelmäasennukset ja laiteasennukset
  • Räystäslämmitykset

Panostamme kaikissa töissä erityisesti energiatehokkaisiin ratkaisuihin, mikä kruunaa laadukkaan ja luotettavan työnjäljen lisäksi erittäin kehutun asiakaskokemuksemme. Erikoisammattitaitomme kattaa myös omakotitalon sähkösuunnittelun, valaistuksen uusimisen ja yhteistyökmappanimme kanssa valaistussuunnittelun.

Räystäslämmitys keventää kiinteistön huoltotöitä

Asennamme räystäslämmitykset pääkaupunkiseudun alueella luotettavasti ja laadukkaalla lopputuloksella. Räystäslämmitys ehkäisee jääpuikkojen muodostumista ja putoavien jääpuikkojen tuomia vahinkoja. Kun katolta sulava lumi tulee vesikouruun, johon on asennettu sulanapitokaapeli, ohjautuu sulamisvesi sadevesijärjestelmässä eteenpäin eikä jäädy vesikouruun ja lopulta kourun yli jääpuikoiksi.

Kauttamme myös sähköauton latauspisteen asennus

Sähköautot ja hybridit yleistyvät kovaa vauhtia, ja modernien taloyhtiöiden kannattaakin reagoida tähän kysynnän kasvuun. Sähköautojen latausasema voidaan asentaa taloyhtiöön kerrostaloon tai rivitaloon, mutta tietenkin myös omakotitaloon voidaan lisätä latauspiste. Ennen asennusta tulee varmistaa, että sähköverkon kunto ja kapasiteetti riittää varmasti sekä turvallisesti uuden älykkään järjestelmän lisäämiseen.

Kauttamme saa pääkaupunkiseudulla DEFA sähköautojen latausasemat asennettuna. DEFA latausasemat ovat turvallisia ja käyttövarmoja, kaikkiin kohteisiin sopivia. Ota yhteyttä, kerro kuinka monta ja millaiset latausasemat tarvitset, niin tulemme ja hoidamme asennustyöt! Voit tilata latauslaitteen itse, tai voimme hankkia sen puolestasi.

Ota yhteyttä ja tilaa sähkötyöt sekä sähköasennukset ammattilaiselta

Kun tarvitset pieniä omakotitalon sähkötöitä tai kattavampia liiketilan sähköasennuksia, voit luottaa Sähköasennus Tuomalaan! Hoidamme kaikki sähkötyöt avaimet käteen -palveluna, luotettavasti ja kehutulla lopputuloksella. Soita tai laita sähköpostia ja kerro kohteesta, niin pyrimme auttamaan parhaalla mahdollisella tavalla.