Sähköurakointi ja sähkösuunnittelu

Sähköt ovat oleellinen osa jokaista rakennusta ja kaikki lähtee toimivasta sähkösuunnittelusta. Uuden kohteen sähkösuunnittelussa ja lopulta sähköurakoinnissa tulee huomioida nykyaikainen talotekniikka, kohteen käyttäjien vaatimukset ja energiatehokkuus, joka heijastuu suoraan myös kohteen ekologisuuteen ja ylläpitokustannuksiin. Kun nämä kaikki tekijät mietitään loppuun asti, korostuu kohteessa myös asumisviihtyisyys, työskentelymukavuus ja turvallisuus.

Vakiokohteitamme ovat omakotitalot, rivitalot, vapaa-ajan asunnot, liiketilat ja erilaiset hallit, mutta teemme mielellämme töitä muihinkin kohteisiin. Laaja erikoisosaamisemme mahdollistaa erilaiset sähköurakoinnit, jopa sähkösaneerauksen ja pienten kohteiden sähkösuunnittelun.

Sähköurakointi voi sisältää esimerkiksi huoltotöitä, asennuksia, merkittäviä muutostöitä tai sähköistyksen suunnittelua. Sähköjärjestelmien lisäksi asennamme myös tietoliikenneverkkoja.

Koska sähkösaneeraus tulee tehdä?

Sähköjärjestelmän käyttöikä on keskimäärin noin 20–40 vuotta. Mikäli laitteissa, komponenteissa ja liitoksissa ei päälle päin näy ikääntymisen oireita, kannattaa järjestelmä tarkistuttaa viimeistään niiden täyttäessä 30 vuotta, jotta rakenteissa kuluvat ja vanhentuvat järjestelmät eivät pääse yllättämään.

Vanhan rakennuksen sähkösaneeraus eli vanhan kohteen kokonaisvaltainen sähköurakointi lisää kodin, liiketilan tai tuotantotilan käyttömukavuutta sekä turvallisuutta merkittävästi. Sähkösaneeraus on helpoin toteuttaa peruskorjauksen yhteydessä, kun talon rakenteita avataan muutenkin. Sähköjärjestelmän päivittäminen ehkäisee kuluvan tai vaurioituneen laitteiston tuomia tapaturmia, lisää energiatehokkuutta ja tuo kiinteistön vastaamaan nykypäivän käyttötarpeisiin. Nykyaikainen ja turvallinen sähköistys lisää tietenkin myös vanhan kiinteistön arvoa.

Omakotitalon sähkösuunnittelu

Laaja osaamisemme on käytettävissä pieniin kohteisiin jo sähkösuunnittelusta alkaen. Esimerkiksi omakotitalon sähköurakointi voi alkaa sähkösuunnittelusta, yhteistyökumppanimme valaistussuunnittelusta ja edetä suunnitelmien toteenvientiin, tietoliikenneverkkojen rakentamista unohtamatta.

Tarvitsetko sähkösuunnittelua tai sähköurakoitsijaa? Ota yhteyttä!

Kun sähkölaitteiston perusrakenteet suunnitellaan ja toteutetaan kerralla kunnolla, voivat ne kestää rakennuksen koko elinkaaren ajan. Esimerkiksi sähköistyksen putkituksen korjaaminen jälkikäteen vaatii mittavia purkutöitä, puhumattakaan maadoituksen puutteista tai häiriöiden siedosta. Me osaamme huomioida kaikki tekijät, jotka vaikuttavat onnistuneeseen ja kestävään lopputulokseen.

Työskentelemme pääkaupunkiseudulla jo yli 20 vuoden kokemuksella. Laita sähköpostia tai soita, kun haluat liittyä osaksi tyytyväisten asiakkaidemme joukkoa!