Valaistus

Oikein mitoitettu, huolellisesti suunniteltu ja nykyaikaista tekniikkaa hyödyntämällä toteutettu valaistus lisää turvallisuutta, käyttömukavuutta ja myös suorituskykyä siellä, missä sitä tarvitaan. Yhdistelemällä automaatioita, älytekniikkaa ja nykyaikaisia valaistusratkaisuja, kuten led-valoja, saadaan rakennettua tehokas, ergonominen, turvallinen, energiatehokas ja näin ollen myös kustannustehokas valaistus. Esimerkiksi jo pelkkä loisteputkivalojen päivitys ledvalaistukseen lisää energiatehokkuutta ja laskee ylläpitokuluja.

Erilaisten liiketilojen ja tuotantotilojen valaistus

Teollisuudessa, tuotantotiloissa, myymälöissä ja myös toimistotiloissa kaivataan jatkuvasti tehokkaampaa valaistusta, kuitenkin energiatehokkaasti ja älykkäästi. Yrityksissä eri tuotantotilojen, varastojen, myymälöiden ja muiden tilojen valaistuksen uusimiseen herätään usein siinä vaiheessa, kun vanha valaistus alkaa jo olla tiensä päässä. Helpoimmillaan valaistuksen uusiminen tarkoittaa sitä, että nykyisiin valaisimiin vaihdetaan LED-polttimot. Kaikkiin valaisimiin tätä ei kuitenkaan voi tehdä, vaan koko valaisin täytyy vaihtaa.

Valaisutarpeet muodostuvat tilan mittasuhteista, olosuhteista ja käyttötarkoituksesta. Hallin tai muun suuremman tilan valaistuksen pääpiirteitä ovat tasaisuus ja valon riittävyys. Liiketilan ja myymälän valaistus toteutetaan usein kohdevaloina, joilla korostetaan tilan viihtyisyyttä ja tuotehyllyjen houkuttelevuutta. Kotitalouksissa riittää useimmissa huoneissa pehmeämpi ja maltillisempi yleisvalaistus, jota voidaan piristää kohdevaloilla.

Tuotantotilavalaistus ja hallivalaistus

Erityisesti tuotantotilojen ja erilaisten hallien valaistus vaatii valaistuksen päivittäjältä tuntemusta kohteiden erityispiirteistä ja valaisun vaatimuksilta. Useissa kohteissa jo pelkkä kattokorkeus tuo omat haasteensa, jotta työtilan valaistus on riittävän tehokasta huolelliseen ja ergonomiseen työskentelyyn. Valaistavan koon pinta-alan ja syvyyden lisäksi valaistusta haastaa mahdolliset äärilämpötilat, suuri pölyn määrä tai esimerkiksi iskunkestävyyden vaatiminen. Tarkassa työskentelyssä myös valaisun tasaisuus ja värilämpötila vaikuttavat työn lopputulokseen.

Valaistussuunnittelu yhteistyökumppaniemme kanssa

Hyvä valaistussuunnittelu toimii yhteistyössä toteutuksesta vastaavan sähköasentajan kanssa, jokaisen kohteen erityispiirteet ja käyttötarpeet yksilöllisesti huomioiden. Tästä syystä tarjoamme yhteistyössä Routa LEDin ja Winledin valaistussuunnittelua - näin saat suunnitelman ja toteutuksen raudankovilta ammattilaisilta, yhdessä paketissa.

Valitse sähköasentaja, joka tuntee kaikki eri kohteet

Me Sähköasennus Tuomalalla työskentelemme jo yli 20 vuoden kokemuksella, mikä on tuonut tietoa ja taitoa lukuisten eri kohteiden erityispiirteistä. Tunnemme kodit, liiketilat, myymälät, hallit ja tuotantotilat, joten ymmärrämme myös mitä valaistukselta vaaditaan.

Toteutamme valaistuksen uudistamisen ja valaistussuunnitelmien toteenviennin pääkaupunkiseudulla. Soita tai lähetä sähköpostia, jos haluat liittyä tyytyväisten asiakkaidemme suureen joukkoon!