Sähköasennus ja sähkötyöt yksityisille ja yrityksille Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Sähköasennukset, muutostyöt ja sähköhuollot ovat luvanvaraista sähkötyötä, joka tulee jättää erikoisammattilaisen tehtäväksi. Kaikki sähkölaitteen kytkemistä pistorasiaan vaativammat työt kuuluvat koulutetulle sähkömiehelle. Toteutamme Helsingistä käsin vaativatkin sähkötyöt, sähköasennukset ja sähkösaneeraukset uudis- ja saneerauskohteisiin, kuten omakotitaloihin, rivitaloihin, liiketiloihin ja halleihin koko pääkaupunkiseudulla. Työskentelemme toki myös muissa kohteissa. Kun kaipaat luotettavaa sähköalan ammattilaista, ota meihin yhteyttä.

 

Meillä sähköasentajan palveluiden perustana on luotettavuus, laadukas työnjälki ja sovitussa aikataulussa pysyminen, joista kertoo myös korkea asiakastyytyväisyytemme. Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa tapauskohtaisesti hyvin kattavan avaimet käteen -sähköurakoinnin aina suunnittelusta toteutukseen. Kun siis kaipaat osaavaa sähköasentajaa toteuttamaan esimerkiksi sähkösuunnittelun tai omakotitalon sähkötyöt Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai muualla pääkaupunkiseudulla, käänny meidän puoleemme.

Ota yhteyttä sähköasentajaan!

Sähkötyöt, sähköasennukset, sähkösaneeraus ja sähkösuunnittelu kotiin, liiketiloihin tai halliin täydellisenä pakettina

Kaikki sähköasennukset kuuluvat koulutetun sähköasentajan tehtäväksi. Asiantunteva sähköasentaja on erikoisammattilainen, jonka suunnittelema ja toteuttama sähköasennus on varmasti turvallinen sekä kaikkien säädösten mukainen. Näin vähennetään esimerkiksi sähköpalon riskiä ja parannetaan käyttöturvallisuutta.

 

Sähköasennukset vanhentuvat ja kuluvat käytössä, jolloin niiden käyttöturvallisuus laskee. Yleisimpiä sähkövian aiheuttajia ovat vanhuuttaan haurastunut tekniikka, laitteisiin ja virtalähteisiin kertyvä lika, pöly ja kosteus tai mekaaninen vaurio, kuten pistorasian rikkoontuminen ja johdon vaurioituminen. Heti kun mikä tahansa sähköverkkoon kytketty laite, kytkin tai virtalähde käyttäytyy normaalista poikkeavalla tavalla, kannattaa kutsua sähköasentaja paikalle tarkistamaan ja tarvittaessa huoltamaan sähköasennuksia.

Ota yhteyttä!

Yleisimpiä sähköasennuksia ja muutostöitä ovat:

  • pistorasioiden lisääminen

  • valopisteiden lisääminen

  • sähkökeskuksen tai sulakekaapin uudistaminen

  • järjestelmäasennukset ja laiteasennukset

  • sähköauton latausaseman asennus

  • räystäslämmitykset.

Panostamme kaikissa töissä erityisesti energiatehokkaisiin ratkaisuihin, mikä kruunaa laadukkaan ja luotettavan työnjäljen lisäksi erittäin kehutun asiakaskokemuksemme. Erikoisammattitaitomme kattaa myös liiketilojen valaistuksen uusimisen ja yhteistyökumppanimme kanssa toteutetun valaistussuunnittelun, sähköautojen latauspisteiden asennustyöt sekä ilmalämpöpumppujen asennukset.

Kokonaisvaltaiset sähköurakoinnit kotitalouksiin, yrityksille ja taloyhtiöille

Sähköjärjestelmän käyttöikä on keskimäärin 20–40 vuotta. Mikäli laitteissa, komponenteissa ja liitoksissa ei päällepäin näy ikääntymisen oireita, kannattaa järjestelmä tarkistuttaa viimeistään niiden täyttäessä 30 vuotta, jotta rakenteissa kuluvat ja vanhentuvat järjestelmät eivät pääse yllättämään.

 

Vanhan rakennuksen sähkösaneeraus, eli vanhan kohteen kokonaisvaltainen sähköurakointi, lisää kodin, liiketilan tai tuotantotilan käyttömukavuutta sekä turvallisuutta merkittävästi. Saneerauksessa uusitaan kaikki asennukset, kaapeloinnit ja sähkökalusteet, jotta koko sähköjärjestelmä vastaa nykypäivän vaatimuksia. Sähkösaneeraus on helpoin toteuttaa peruskorjauksen yhteydessä, kun talon rakenteita avataan muutenkin. Sähköjärjestelmän päivittäminen ehkäisee kuluvan tai vaurioituneen laitteiston tuomia tapaturmia, lisää energiatehokkuutta ja tuo kiinteistön vastaamaan nykypäivän käyttötarpeita. Nykyaikainen ja turvallinen sähköistys lisää tietenkin myös vanhan kiinteistön arvoa.

 

Taloyhtiöissä, kuten kerrostaloissa ja rivitaloissa, sähkösaneeraus ja tietoliikennekaapelointi tehdään usein linjasaneerauksen yhteydessä, mikäli sähköjärjestelmä on ikääntynyt putkiston kanssa samassa tahdissa. Näin asumishaittojen kesto saadaan minimoitua, kun urakat tehdään yhtä aikaa eikä erikseen. Pienemmät sähköremontit on hyvä tehdä pintaremontin yhteydessä.

 

Kun sähkösaneeraus Helsingin, Vantaan tai Espoon alueella sijaitsevassa kohteessasi on ajankohtainen, ota yhteyttä meihin.

Tilaa sähkötyöt ammattitaitoiselta sähköasentajalta Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla

Kun tarvitset pieniä omakotitalon sähkötöitä tai vaikkapa kattavampia liiketilan sähköasennuksia, voit luottaa Sähköasennus Tuomalaan! Hoidamme kaikki tarvitsemasi sähkötyöt luotettavasti ja kehutulla lopputuloksella. Soita 040 561 8396 ja kerro kuinka voimme palvella juuri sinua. Palvelualueemme kattaa koko pääkaupunkiseudun, eli jos esimerkiksi omakotitalon sähkötyöt Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla on tarpeen, käänny meidän puoleemme. 

Yhteydenotto