Sähköauton latauspisteiden asennus Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Sähköasennus Tuomala Oy tarjoaa palvelut sähköauton latauspisteiden asennustöihin Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudun alueella. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä, kun sähköauton laturin asennus kotiisi, yrityksellesi tai taloyhtiöösi tulee ajankohtaiseksi.

Korkealaatuiset sähköautojen latausasemat yrityksille ja taloyhtiöille

Toimimme yhteistyössä Pohjoismaiden suurimman älykkäiden latausjärjestelmien toimittajiin kuuluvan DEFA:n kanssa. DEFA:n valikoimasta löytyy sopiva sähköauton latausratkaisu jokaiseen kotiin, taloyhtiöille, yrityksille sekä julkiseen lataukseen. Kiinteän latausaseman hyödyntäminen sähköauton latauksessa on merkittävästi turvallisempi ratkaisu kuin tavalliseen pistorasiaan turvautuminen. Toisin kuin tavallinen pistorasia, DEFA-latausasema on suunniteltu kestämään jatkuvaa suurta tehoa.

 

Taloyhtiöille DEFA:n sähköauton latausratkaisu on erinomainen valinta, sillä kiinteä latausasema tarjoaa helpon mahdollisuuden maksuratkaisuihin, valvontaan, kuormanjakoon sekä lataustehon säätöön. DEFA:n latausasemalla sähkönkulutusta voi helposti seurata ja veloittaa käyttäjää todellisen kulutuksen mukaan. Lisäksi latausaseman yksi tärkeimmistä eduista on turvallisuus. Latausasemassa on useita sisäänrakennettuja turvallisuustoimintoja, kuten että häiriötilanteen sattuessa latausasema katkaisee sähkönsyötön latausasemaan kokonaan.

 

Kun sähköauton lataus taloyhtiössä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai muualla pk-seudulla tulee ajankohtaiseksi tai yrityksesi kaipaa sähköauton latausratkaisuja - ota yhteyttä meihin!

Lue lisää latausasemista

Hanki sähköauton latausasema kotiin ja sähköauton lataus kotona on turvallista

Sähköautojen ja ladattavien hybridiautojen yleistyessä myös kotilataukseen liittyvät riskit ovat lisääntyneet. Sähköautoa ei pidä ladata kotona tavallisesta pistokkeesta, sillä perinteisiä pistorasioita ei ole mitoitettu pitkäaikaiseen raskaaseen kuormitukseen. Sähköauton lataaminen perinteisestä pistorasiasta voi aiheuttaa palovaaran. Suositeltavin vaihtoehto sähköauton kotilataukseen on kiinteästi asennettu latauslaite. Sähköauton kotilatausasema mahdollistaa tehokkaan, nopean ja turvallisen latauksen ja samalla sähkönkulutuksen seurannan.

 

Latausaseman asennus kuuluu aina valtuutetulle toimijalle – näin voidaan varmistua asennuksen turvallisuudesta ja latausaseman asianmukaisesta toiminnasta. Jätä sähköauton laturin asennus siis ammattitaitoisen Sähköasennus Tuomalan käsiin pääkaupunkiseudulla!

Ota yhteyttä!

Tilaa sähköauton latauspisteen asennus valtuutetulta sähköliikkeeltä

Sähköasennus Tuomala Oy asentaa DEFA:n sähköauton latausasemat Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Onpa tarpeesi sitten saada sähköauton latausasema asennettuna taloyhtiöön, yrityksesi käyttöön tai omakotitaloon, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää sähköauton latureista ja niiden asennuksesta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja olemme apunasi tarpeeseesi sopivan latausaseman valitsemisessa.

 

Sähköauton latauspiste asennus Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu - käänny Sähköasennus Tuomalan puoleen!

Yhteydenotto