Ilmalämpöpumpun myynti ja asennus Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu PK-seutu

Ota yhteyttä

Myymme ja asennamme sekä huollamme laadukkaat Innova sekä Hitachi ilmalämpöpumput ympäri pääkaupunkiseudun. Eli mikäli kaipaat ilmalämpöpumppua alueella Helsinki, Espoo, Vantaa tai muualla Uudellamaalla niin ota meihin yhteyttä!

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ilmalämpöpumpun avulla jäähdytät sekä lämmität

 

Ilmalämpöpumppu on yksi nykyajan mukavuuksista, joka löytyy yhä useammasta kodista. Ehkäpä puhutuin ilmalämpöpumpun hyöty on sen tuoma viilennys kesähelteillä, jolloin monessa kodissa saattaa olla varsin tukalat oltavat. Viilennyksen lisäksi ilmalämpöpumppu on suosittu erityisesti rivitalossa ja omakotitalossa, sillä ilmalämpöpumppu voi myös auttaa talvella kodin lämmittämisessä hyvin pienellä energiamäärällä, usein laskien lämmityskustannuksia.

 

Kun olet valmis hankkimaan ilmalämpöpumpun, me myymme ja asennamme Helsingin alueella ilmalämpöpumppusi sovittuna ajankohtana, toiveesi huomioiden. Ammattilaiselta ilmalämpöpumpun asennustyö käy nopeasti ja turvallisesti. Asennuspaikkaa valitessamme huomioimme turvallisuuden lisäksi sähköistysmahdollisuudet, putkistojen läpivientien sijainnit ja sisäyksikön optimaalisen sijoituspaikan, jotta saat parhaimman mahdollisen hyödyn ilmalämpöpumpustasi.

Ilmalämpöpumpun asennuksemme kattaa kaiken tämän:

  • kartoitamme optimaalisen sijoituspaikan

  • toteutamme ilmalämpöpumpun asennuksen valitsemanasi ajankohtana

  • siistimme työmaan

  • varmistamme ilmalämpöpumpun toimivuuden

  • opastamme käytössä ja ilmalämpöpumpun säädössä

  • tavoitat meidät helposti puhelimitse, jos haluat kysyä ohjeita tai tarvitset muuta apua ilmalämpöpumpun kanssa.

Asennamme ilmalämpöpumput omakotitaloihin, taloyhtiöille, liiketiloihin sekä muihin tiloihin

 

Asennamme huippuluokan ilmalämpöpumput jokaiseen kohteeseen Helsingissä sekä lähialueilla. Olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo, kerrostalo, liiketila, toimisto tai jokin muu tila niin asennamme ilmalämpöpumpun kohteeseesi. 

Miten ilmalämpöpumppu toimii?

 

Ilmalämpöpumppu koostuu aina kahdesta osasta, sisä- ja ulkoyksiköstä. Ilmalämpöpumpun toiminta perustuu ulkoilmasta kerättävään lämpöenergiaan joka muutetaan edulliseksi ja miellyttäväksi lämmöksi tai viileydeksi tarpeesta riippuen. 

 

Ilmalämpöpumpun avulla voidaan saavuttaa suuriakin säästöjä kodin lämmityksessä, erityisesti mikäli päälämmityksen kulut ovat suuret. 

Myymme ja asennamme ilmalämpöpumput nopeasti, turvallisesti ja ammattitaitoisesti Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla

Käänny puoleemme, kun haluat ilmalämpöpumpun ja/tai asennuksen luotettavalta ja ripeältä tekijältä. Toimimme Helsingistä käsin koko pääkaupunkiseudulla, kuten paikkakunnilla Espoo ja Vantaa.

 

Autamme myös ilmalämpöpumpun huollossa, mikäli laitteen kanssa on tullut ongelmia.